Bouw en renovatie, onze specialiteit

Ruwbouw, nieuwbouw en verbouwingswerken.

Wat doen we?

Over ons

In 1979 hield Stefaan Depaepe een eenmanszaak boven de doopvont. Begonnen als een specialist in elektrische installaties voor bedrijven en woningen, groeide de onderneming al snel uit tot een uiterst betrouwbare partner inzake sleutel-op-de-deur-bouw en voor de horeca. Stelselmatig breidde het assortiment aan oplossingen uit tot ieder aspect van interieurinrichting voor winkels, horeca en particulieren.

Nadat de eenmanszaak in 1987 overvloeide in de NV Groep Pauwels, kreeg het huidige Bouw & Renovatie in 1991 concrete vorm. Steeds meer ontpopte de onderneming zich tot een volwaardige aannemer, die op een intelligente manier ruwbouw met piekfijne afwerking liet harmoniëren.

Sinds 1999 bevindt Bouw & Renovatie zich op de huidige site, gelegen in de Lauwestraat in Rekkem. Hier beschikt het aannemingsbedrijf over een stapelruimte, een schrijnwerkerij en een modern burelencomplex. Dit vormt het epicentrum voor de uitvoering van talrijke opdrachten in de openbare en de privésector. Daarnaast fungeren wij ook als projectontwikkelaar binnen de appartementsbouw.

Bij Bouw & Renovatie dragen we milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke producten. Het restafval wordt na een zorgvuldige scheiding naar gespecialiseerde recyclagebedrijven gebracht, waar het klaargestoomd wordt voor hergebruik. Ook op dat vlak speelt Bouw & Renovatie dus een vooraanstaande rol.